page_head_bg

Производи

 • Sulfamic Acid

  Сулфамиц Ацид

  Име: Сулфамиц ацид

  Изглед: прах

  Оцена: Индустријска оцена квалитета хране

  Тип: 99,5% 99,8%

  Молекуларна формула: НХ2СО3Х

  ЕИНЕЦС бр .: 226-218-8

  ЦАС бр .: 5329-14-6

  ХС код: 28111900

  Друга имена: сулфамска киселина АМИДОСУЛФОНСКА КИСЕЛИНА