page_head_bg

Производи

 • Strontium Carbonate

  Стронцијум карбонат

  Изглед: Бели прах

  Оцена: Индустриал Граде

  Молекуларна формула: СрЦО3

  Молекуларна тежина: 147.62

  ЦАС НО: 1633-05-2

  ХС код: 2836200000